USA 2018-D13-Beach time

Written by Jan Douwe

We koppelen onze camper los, lozen de tanks en rijden naar het Lone Rock gedeelte van Lake Powell National Park. We hebben gisteren gereserveerd voor 1 overnachting op de campground van Lake Powell zelf, maar daar hebben we nu wel een beetje spijt van. Want je kunt hier namelijk aan het strand staan met je camper en voor slechts $ 14 per nacht hier staan. Je hebt dan geen gas/water/licht, maar onze Woezel en Pip heeft een generator, dus dat is geen probleem.Maar we hebben al betaald voor de overnachting, dus we slaan deze plek als overnachting toch over. Maar we hebben wel de hele dag om hier nog lekker naar het strand te gaan, dus dat doen we dan ook. Voor de rest hebben we dus niet heel erg veel gedaan deze dag.

En zoals het een stel brave kinderen betaamd zijn ze allebeide volledig uitgeteld als we naar onze overnachtingsplaats rijden

Het weer: 30 graden

Gespotte dieren: Vermoedelijk iets van een reiger, maar was wat te ver weg.

Gereden kilometers: 36

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.