Tropical Island – Dag 3

Written by Jan Douwe

Vandaag hebben we de onderwaterhoes meegehad voor het maken van foto’s en filmpjes. We hebben gisteravond nog even nagevraagd bij de glijbaanmensen, en Thijs mag met ons van de gele glijbaan af.

p1030870

Dus hier krijgt hij nog een korte briefing over “handen binnen boord, geen opstoppingen maken, niet achterstevoren” en zo voort.

p1030879

Blij als een klein kind komt Thijs beneden aan…

p1030892

Nog een keer !

p1030900

Nog een keer!

Na 4 keer vinden wij het wel welletjes. Het is elke keer 25 meter om hoog, en met een kind van 11 kilo is dat bijna net een ochtend bootcampen. Aangezien het bijna weer slaaptijd voor Thijs is gaan we nog even naar de laguna. Hier is het water een aangename 32 graden, wat ook wel even lekker is voor onze vermoeide benen.

En we kunnen hier ook nog wat onderwater foto’s van Thijs maken..

p1030965

p1040004

Jannita heeft dit keer een Hema Cupcake opblaasbed meeenomen. Deze is iets stabieler dan de tompouce is haar conclusie..

p1040013

Even met Thijs de hoogte in…

Hierna ga ik nog even met de camera de wildwaterbaan in, en doe even beide routes…

We eten hierna weer een hap bij de Chinees. Thijs houd niet van het Duitse brood wat ze hier serveren, en de pasta is ook niet zijn favoriet. De noedels daarentegen zijn wel favo, dus zijn we hier maar weer gaan eten. Thijs heeft zich helemaal rond gegeten.  Nadat Thijs op bed is gelegd brengen we alvast de eerste koffers naar de auto. Morgen alweer op weg naar onze volgende bestemming…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.