It’s good to go back…

Written by Jan Douwe

Sacre Blauw!

We hadden dit jaar in de planning een nieuwe rondreis door Amerika staan. Via Salt Lake City naar Yellowstone, en dan richting Seattle, en dan daar nog boven een paar dagen bij de stille oceaan verblijven.

Maar ja, als je reisburo er nogal wat moeite mee heeft om een grotere auto of minivan te regelen waar we met 4 mensen in kunnen, en van mening is dat er echt wel 4 grote koffers in een Santa Fe passen, want:

Dit ging er amper in. Dus na lang wikken, wegen, en een gestolen fiets later besluiten we om er een USA-fscheid van te maken, en dit jaar toch maar weer dichter bij huis op vakantie te gaan.

Jannita, die de vorige keer ook mee was naar Canada en nu ook mee zou naar Amerika, wilde nog een keer met haar Aygo richting Frankrijk. Aangezien je dan keuzes moet maken (of met z’n 4en naar Frankrijk, of alleen met alle bagage die kant op) is er besloten dat we toch met de Nissan gaan. En met een dak-koffer op de auto komen we een heel end qua bagage.

En dan de accommodatie. Thijs gaat ook mee, dus een caravan met slechte sanitaire voorzieningen en dunne wandjes is dan niet echt de meeste ideale locatie om 2 weken in te verblijven. Dus hebben we maar gekeken of we eventueel iets groters kunnen krijgen.

En dat is volgens mij wel gelukt, want voor 2 weken in augustus is dit ons nederige onderkomen.  En ik zeg nederig, want anno 2015 zit er helaas nog geen Wifi in dit vakantiehuisje…

FLR-110-2015-05

FLR-110-2015-06

FLR-110-2015-07

FLR-110-2015-08

FLR-110-2015-09

FLR-110-2015-11

FLR-110-2015-12

FLR-110-2015-13

FLR-110-2015-14

En dan nog de kenmerken volgens de aanbiedende partij:
Omheinde grastuin / Omheind zwembad / Loopafstand dorp /Dicht bij zee /
Stijlvol / Grote terrassen / Cultuurrijke omgeving / Romantisch /
Huisdier niet toegestaan / Bergen en heuvels / Karakter en Charme
Veel privacy /Mooi uitzicht

We zitten in het dorpje Vinassan, op een kilometer of 6 van de kust van de middellandse zee.

Knipsel

Tijdens onze vorige vakantie hadden we ook geen wifi tot onze beschikking. Het updaten van de website is toen ook een beetje verstoft. Dus hopelijk “nieuwe ronde, nieuwe kansen”…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.