USA 5 staten tour: Programma dag 1

Written by Jan Douwe

De komende periode zal ik proberen om van alle dagen in Amerika een overzicht te maken met waar we heen gaan, en wat lokaal gezien de bezienswaardigheden zijn.

Dag 1 is wat dat betreft natuurlijk een beetje boring, aangezien we nu natuurlijk voornamelijk onderweg zijn. Maar das direct ook wel een beetje spannend, want we hebben een overstap in de USA. En overstappen betekent soms “bagage kwijt raken”…
We vliegen van Schiphol op Houston, Texas. Hier hebben we een tussenstop. Dus feitelijk is onze 5 staten tour een 7 staten tour, want ook terug doen we een andere staat aan, maar daar later meer over.
Vanaf Houston vliegen we dan verder naar Las Vegas, Nevada.

We hebben er dan al 8045 kilometers op zitten vanaf Schiphol naar Houston, en hierna moeten we nog 1973 kilometers van Houston naar Las vegas. Al met al ongeveer 12 uur en 30 minuten vliegen, exclusief wachttijden. We komen om 17.00 lokale tijd aan, en we kunnen direct vanaf de luchthaven onze huurauto oppikken:

Hierna rijden we naar ons hotel, wat op 5 kilometer afstand van het vliegveld ligt. We verblijven in het Best Western Hotel Mardi Grass, op pak em beet 3 kilometer van de strip af.

Waarschijnlijk zullen we even kort de Strip op gaan om een hapje te eten, en hierna te gaan slapen, aangezien het een lange dag zal zijn geweest voor ons.

We vertrekken de volgende dag richting Kanab, Utah.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.